Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ako sa mate kocky?
wera snad to coksoro skonci a budes moct ist domov aj ty:)zajtra je uz piatok a potom si uzijes vikend.
Ja som dneska aj zajtra doma, mam volno. AKurat som dovarila tortily plnene mexickou zmesou z kuracieho maska, dufam, ze to bude drahemu chutit:)
kacennka nooo ja nič moc, keď tu musím trčať :-/ ale drahého mám dnes v práci, teda sa vlastne nemám ani za kým ponáhľať :-N aaaa piatok už mám dnes, zajtra nejdem do práce :-)
ozaj baby zajtra idem skúšať svadobné šaty, ale nie pre mňa, ale vybrali ma na fotenie šiat pre jeden salón, juuuuj tak sa teším :-) :-) ale žiadne sa mi viac nebudú páčiť než tie moje, teda nie je čoho sa báť :-) potom vám môžem dať referencie, že aké sú tam šatičky :-)
wera, vybrali ta do tej bratislavy? tak to je pekny uspech, pisalo ich tam celkom dost:) aj ja by som isla, ale som malicka, nemam peknu postavu a neviem sa na fotkach tvarit, niesom moc fotogenicka:D takze mam smolu:D
neklamem:D ja sa neviem usmievat do fotaka. Vyzera to tak umelo. Ale priatel je uplny fasacisko podla mna:) On by mohol aj modela robit(keby ma tak pocul) :-D :-D :-D
wera chcem ukazat mojej mamine ake video si predstavujeme to co ti predsvadobne robil kameraman a nechce mi ani za svet nacitat stranku vimeo.com :-( mozes mi sem hodit link prosim ta? dakujééééém :-)
Zajtra budem mat doma manzetove gombicky pre draheho... Sa z toho uz tesim. Baby ja vas obdivujem ze sem mate cas pisat. Ja som rada ked dojdem domov ze s mn navarime veceru umyjeme riady porobime to co treba a cely unaveny zaspime