Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lady nie nebudem mat nikoho na preklad, ja budem mat len kamaratov anglicanov a dost vela ludi anglicky hovori, tak im tolko prelozia :-) A na zabava uz prekladat snad nebude treba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dracica dakujem za odpoved, ja som vobec nemala predstavu, kolko to moze byt. Inak ak by ste chceli, pan je z Pezinka, mozem dat na neho cislo...nam robil aj stuzkovu a super bolo
Odpovedať
bybi gratulujem ;-) barborka nemusi byt rovnakej farby ale vyzera to tak krajsie ;-) fotky este nie su? :-p :-p caute ostatne :-p :-p
Odpovedať
usacek netrap sa, taki su chlapi :-) :-D :-D moj tiez neznasa ceremonie stredobod pozornosti...ale sme si uz vyskusali bozk na verejnosti, takze aspon s tym ho upokojujem, ze to neni take hrozne, kedze si to vyskusal a slo mu to :-D :-D
Odpovedať
usacek/kwetinka: jooooj s mojim to je zase tak, ze vlastne vobec nechapem ci chce byt involvovany alebo nie.... - ked mu rozpravam kazdu prkotinku ktoru riesim a o ktorej rozmyslam a kombinujem dostane hysak ze to uz je tak rychlo a ma z toho stress a ze je hanblivy a ze najradsej by to chcel mat iba tak v malom, iba my (co je nemozne lebo obaja mame velke rodiny ktore by sa urazili keby neboli pozvani...) a niekedy dostane normalne existencnu krizu... - naopak ked mu nic nepoviem a riesim a rozhodujem veci sama - alebo mu teda poviem uz len rozhodnute veci - tak ma zrazu nazor (väcsinou opacny ako to co sa rozhodlo) a chce byt zapojeny... som z toho jelen! :-o takze hladam nejaku tu strednu cestu - snazim sa najprv ochecknut ci je vystresovany alebo uvolneny... ked je uvolneny tak mu nepoviem uz 300 moznosti ale uz len poslene dve a tam mu dam moznost trochu rozhodovat (ale aj to trochu vediem do toho smeru co chcem ja...) hahahahaha asi aj cele manzelstvo je o tom - naucit sa kooperovat aj o veciach ktore nerozumieme o druhom - ako napriklad toto nevestickovske sialenstvo v ktorom sa ja teraz totalne vyzivam!! :-D
Odpovedať
arainy az tak ta chytilo to sialenstvo? :-D
Odpovedať
ale nieeeee.... iba tak obcas :-D hlavne ked nieco objednam alebo kupim - tak tu trosku tak oslavujem a poskakujem (ale to drahemu nevadi - z toho ma väcsinou aj on nieco :-D hahahaha)
Odpovedať
pozeram ze mas pekny datum 7.5..preco si si ho vybrala? :-)
Odpovedať
do marca este robim na doktorskej praci a potom sme chceli hned ked budeme obaja hotovi... navyse je snubenec ind... tak sme si to tak vymysleli, ze jeho rodina pridu na velku noc ku nam - tak sa aspon rodiny spoznaju nie iba pred oltarom... :-) potom oni pojdu na taku tour okolo europy na dva tyzdne a vratia sa na 7.5. na svadbu... navyse dufam, ze bude pekne pocasieeeee... ale kvoli pocasiu sa mi do leta uz cakat nechcelo... a cim dalej tim viac sa mi ten datum paci - znie pekne, nie!? :-)
Odpovedať
jasne chapem..ja zas robim na diplomovej praci do aprila, takze som preto xcela jul :-) moja datum znie kraaaasne x-)
Odpovedať
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, odpisal mi kameraman a fotograf a maju este na nas termin volne, normalne sa mi sniva, ze zatial vsetkych ktorych som oslovila su este volni, s tymto som vobec neratala :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
bybi sak predsa len august je este daleko, a nie kazda nevesta sa nahana rok dopredu ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
kweti: fokty ešte nie sú, teším sa na ne ako na Vianoce :-D Oznamko este nemáme, ale kludne by som tam švacla takú červenú ako je na tej pozvanke ku stolu. Usacek- u nas to bolo tak, že ja som chcela malu svadbu a urobit iba nejaku zurku potom,ale polovicka chce taku velku svadbu so vsetkymi tradiciami... teda na tradiciach trvam ja, ked uz musi byt taka velka, nech je tam vsetko co ma byt.. Ale totalne vsetky prípravy sú na mne, od vyzdoby cez vsetko. On mi vzdy pritaká na všetko... ale ked sa mu nieco nepaci, tiez povie...
Odpovedať
barbora chapem velmi dobre ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
xixi, aj ty sa už nevieš dočkať?? ;-) baby sme teda zvedavé.. Budeme skoro staré :-D
Odpovedať
botox dievcata.... to je riesenie - mozeme byt aj zvedave, aj stare ale aj pekne... hahahahaha :-)
Odpovedať
mne sa to nepaci ked nevesta vsetko robi sama a priatel sa len ,,vezie,, ...je to spolocna svadba a mali by sa na vsetkom podielat spolocne ( okrem vyberanie siat) ale inak na vsetkom.... :-( preco to tak nie je ....ach jaaaaj ]-( :-(
Odpovedať
barbora presne :-D :-D hned ti potom poslem ;-) arainy ani za svet :-D :-D
Odpovedať
aj ja ti poslem :-)))))))) my v roku 2011 budeme najkrajšie nevestičky na svete :-D
Odpovedať
Profilova fotka
arainy, kde byvas? :-)
Odpovedať
barbora to mas teda pravdu!!!!!! :-)
Odpovedať
inak mi príde smiešne viete čo? že niekedy ked si tu kukam nevesticky z roku napr. 2007 (čo nie je tak dávno) tak mi prídu niektoré šaty hrozne trápne, predpotopné a čo ja viem ešte čo.. a v roku 2013 budu nastávajúce nevesty kukať nás a tiež si to budú hovoriť... Móda sa hrozne posúva :-D
Odpovedať
ladyjh... preco??? zniem prilis uletene hihihihi :-D som v nemecku momentalne... ty v uk, vsak? barbora - jaska!!! to si pis!!! podla mna o nas spravia este aj spravu v cnn: "breaking news: worlds most beautiful brides this year were found in slovakia" :-) :-) :-)
Odpovedať
ano, to velmi sa posuva :-) ale zas ktovie ci ja v podobnych tiez neskoncim :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak co sa tyka hudby...my budeme mat asi 5 hudobnikov za 350 eur na cely den, teda od odobierky. Keby sme mali DJ tak ho mame za 150 eur. Neviem zaco si nejaky dj pyta 300 eur. Sak po svadbe uz nema ziadnu pracu, moc sa nenarobi ani na samotnej svadbe. Len pusta pesnicky a tak. Neviem, to je moj osobny nazor. Nehnevajte sa na mna.
Odpovedať
v akých? vo volánikových rukávoch? :-D síce, keby som bola vysoká a štíhla tak by som aj volány prijala :-))) by vyzerali cool :-D
Odpovedať
nehneváme Kačenka 8-) len v Ba sa tolko pýta všade, najlacnejšie od 250€ čo viem...
Odpovedať
no ja sa tiez pridavam k tym, co si mylsia, ze je to kopec prachov :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
arainy, ved to ja som taka zvedava :-N Ja som v UK. Baby, my mame DJ a starejsieho zo 250, plus este tam ma nejake poplatky za dodatocne sluzby, ktore sme si vybrali. Kacenka, po odobierke vam uz nebudu teda hrat?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?