Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@simcab gratulujem ja som ti pisala ze mozno nebudes v praci sobotu :-) tak si uzi par dni volna...
ja uz by som mala volno aj teraz....lebo sa kazdy den musim hnevat na kolegynu, nic nerobi a zaraba viacej nez ja ]-( ide ma porazit
@simcab a ja radcej upratujem nez sedim v praci :-D tak som rada mas aspon svoj cas a ty uz si ho vyuzijas ako chces :-) lepsie nez v praci sediet....a pracovat
@simcab no myslela som ze to na obrazku skresluje ale ani nie...presne ako je na obrazku je to tmavo fialova...tak troska kto je slepy by sa zdala aj modra :-D ano som spokojna obavala som sa ze som zleč cislo dala ale nie, sedia uplne...a nie su uzke na bruchu take volnejsie tak aj ked priberiem tak to nevadi... Budem ich potom nosit aj do prace alebo niekam von
@simcab nezávidím simi.... mne stačia rodičovské s niektorými, hlavne našimi občanmi v hmotnej núdzi, ktorí sa nudia, tak si prídu sem tam na nás nakričať....
no a po dnešnej noci sa pripájam aj ja do klubu divokých snov o svadbe... snívalo sa mi, že sme sa mali ísť fotiť pred obradom, išla som sa obliecť, šaty som mala nejaké iné, boli mi široké a boli len na zips, takže sa nedalo s tým už nič robiť, takže na mne viseli a ja som som sa radovala, že som schudla, učesaná som nebola, len rozpustené strapaté vlasy, maľovať som sa nestíhala, len líčenie som zhrabla a zavolala nám budúca svokra, že polícia vystríha všetkých, že nejaký človek zabíja zaradom ľudí, aby nevychádzali vôbec z domu a keď náhodou jedného zabijú, druhý má utiecť, aby mohol svedčiť :-S takže sme rušili zrazu všetko a uvažovali, čo ďalej :-S zobudila som sa spotená a mala pocit, že niekto stojí pri posteli.... no otras 8-(