Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@dracica6663 no tak keď si predstavím, že sa mám trepať s malým miminkom vonku do riadnej kosy, babušiť ho, a potom sa brodiť snehom, tak si vravím, že nieeeee :-D
@angieska joooj, tak dufam, ze uz je lepsie...virozy su svinstvo :-( mna minule jedna polozila na 3 dni ale tak, ze som z postele nevladala vstat a mala som skoro 40 horucky (co bolo uz fakt problem, lebo u mna 37 je uz vysoka teplota)...a ake bolo predstavenie? Verim, ze super :-) my sme to tento rok vynechali, ale po minule roky sme boli a bolo super :-)
@nikol18 ahoj moja, no už mi je lepšie, ale od včera som vkuse ležala a spala, večer som aj teplotu mala zvýšenú, takže predstavenie sa nekonalo, išiel len drahý so svokrou, ja som ostala doma. a keď sa vrátili, tak aj moja polovička skončila na wc a ráno zvýšená teplota, takže pekne obaja maródime...
@angieska prajem skore uzdravenie, ale ked sa to tak zobere je lepsie teraz marodit ako potom nedajboze pred svadbou, napriklad ja som tento rok este nebola vobec chora a to je velmi divne lebo byvam min.2 krat za rok....len sa bojim ze ma to este teraz v lete chyti ... :-S
ahojte :-) ako sa mávate?? ja som ako po hlave tresnutá.. ráno ma zobudil taký hrom, že som skoro infarkt dostala.. riadna hrmavica bola.. ale zdá sa, že by sa to už chcelo niekam pohnúť, no aj tak driemem.. :-p
@angieska Skoro sa uzdrav, ab si na svadbicku bola fit :)
Babule neuverite co sa mi stalo, normalne nechapem, ja som si rano zabudla dat kontaktne sosovky. Okuliare samoska ze nemam... Nechapem ako som mohla zabudnut a napadlo ma to az v praci, ze si nepamatam ze by som si ich davala... Tak sa dneska budem slepit, ale nejako to prezijem :-D
@bybi to sa stava to ti verim, lebo ked robis automaticky veci potom sa stane obcas ze nieco zabudnes...ja som naprikl.raz penazenku zabudla v praci....a v polke cesty som si spomenula a musela som sa vratit....alebo uz sa mi stalo aj s mobilom :-D a takych veci by som este nasla keby som porozmyslala
@simcab no ja tiez ocakavam poobede bolest hlavy z oci... ale tak nejako jeden den vydrzim... A kolegovia sa ma pytaju, ako som prisla do roboty. hovorim normalne, autom, ved auta su dost velke aby som ich videla :-D Ale ja cez vikend nenosim nic, takze som zvyknuta jazdit aj bez okuliarov alebo sosoviek, len to ze sedim za PC cely den... tak ma budu oci boliet asi :-N
@dracica6663@bybi@simcab ďakujem :-) no mne je lepsšie, ale ešte behám ]-( ale moja polovička ešte teplotuje a tak sa nám pokazil plán, dnes cestujem teda na východ sama ]-( dúfam, že nepoblúdim a cestu zvládnem, benzínky to istia :-S
@beronsche lebo som sa dozvedala, že drahého bratranec ju neskúšal doteraz (hoci o tom vedel už asi od októbra), a teraz ide na tábor, čiže by to mohli skúšať až ten týždeň pred svadbou.. smutná som..
@dracica6663 tak možno by sa to aj stihlo, ale ja to nechcem nechávať na poslednú chvíľu.. a navyše dnes mám ísť za vedúcou nášho zboru dohodnúť detaily, čiže asi tak..