Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@dracica6663 tak ja som rozhodnutá sa opýtať, či by mi ju aspoň z CD nemohli pustiť.. lebo ako som ju prvýkrát počula, hneď som povedala, že ak sa raz budem vydávať, toto mi na svadbe určite bude hrať.. :-(
tak ja sa teda hlásim už z východu, včera sme cestu zvládli super, len dve zápchy, žiadne blúdenie a dve zastávky :-) a dokonca to aj vyzerá, že moja viróza je na ústupe, už zvládam aj niečo zjesť :-) vedľajším účinkom som schudla 2 kilá, čo nie je zlé, len takéto chudnutie si neprosím :-N a začínam sa tešiť na svadbu, už mi to pripadá celkom reálne, keď vidím, ako je dom rozbombardovaný, aby bol na svadbu upravený :-D
@angieska ahoj mojka.. celý víkend tu nikto nebol vrátane mňa :-D :-D my sme mali rozbombardovaný náš dom, a už to vyzerá byť celkom v pohode - od vonku.. ešte treba vnútri upratať, ale do toho sa už pustím s mojou maminkou - tá príde už o týždeň!!!! x-) veľmi sa s tebou teším, že sa znovu tešíš! ;-) ja sa tiež teším veľmi veľmi, už nech je to tu :-)
môj drahý si bol v piatok požičať v obchode vestičku k obleku, ale zistili sme, že krajšie vyzerá, keď má iba viazanku - kúpili sme čisto bielu saténovú, tak bude mať iba tú :-) v sobotu sme boli dohodnúť výzdobu, bude presne podľa mojich predstáv, až na to, že nebudeme mať živé kvety, pretože majú narobené prekrásne umelé kytičky, tak sme zvolili tie.. včera sme boli objednať koláče, mám z toho taký divný pocit, ale viem, že tá pani pečie fantasticky :-p včera sme boli ešte aj na nákupy, kúpila som si šaty na prezlečenie, lebo tie, čo som mala mať mi prišli oranžové! ]-( a miesto hnedej stuhy majú čiernu.. neviem ako sa to vyrieši, tak som si radšej kúpila druhé.. nie sú to také vyslovene spoločenské, skôr také ľahké letné, tak ich využijem aj potom.. kúpili sme tiež tmavohnedú kravatu drahému, a bodky mu tam už nejakým spôsobom vyrobíme :-D no a dnes ideme objednať tortičku.. mňaaaaam :-p x-)
@simcab ahoj, aj tvoj drahy sa tesi na svadbu? moj sa netesi lebo fotenie neznasa, a nerad tancuje takze cely den bude pre neho asi ,,utrpenim,, neviem ako to nakoniec dopadne ale hovoril ze sa nema na co tesit :-( tak som smutna lebo ...uz ani ja sa nemam na co tesit, ked on sa netesi
@dracica6663 môj sa veľmi teší, asi ešte viac ako ja, lebo on je optimista a verí, že všetko dobre dopadne :-) mrzí ma, že tvoj to berie ako utrpenie :-( ale neboj, isto bude v ten deň nabitý endorfínmi a bude si ten deň užívať.. a možno sa z neho na jednu noc stane aj parketový lev ;-)
@dracica6663 podľa mňa si to len zbytočne zhnusuje.. však nech si nahovorí, že sa bude baviť, a bude to aj pre neho krásny deň, a nakoniec si to vsugeruje a naozaj to tak bude! :-) neboj sa, a netráp sa.. ja som ešte nikdy nevidela ženícha presedieť celú noc, a ani tvoj nebude výnimka! :-)
@simcab vsak ani ja som nevidela, ale on je taky ze ked ho niekto nuti do niecoho co nechce tak to naschval spravi a zatne sa... Ja ho nudit nebudem, povedal ze bude prvy tanec tancovat a potom ja uz budem s otcom a svedkami tancovat...a uvidim co bude robit...ale budeme tam mat aj programy tak tancovat sa stale nebude...mozno ked si ,,trocha vypije,, sa uvolni :-)
@dracica6663 fakt ti vravím, neboj sa! však trošku potancuje, potom pôjde debatiť s hosťami, možno vás prídu pozrieť kamaráti, tak bude sa venovať im..
@simcab hm..len ma mrzi ze pre neho neznamena ten ten tak vela ako pre mna...povedal ze vsak sa tym nic nemeni vsak spolu byvame stale bude to iste....(tie veci co robime denne_napr.pitie kavy po praci ked pridem domov) a podobne
@dracica6663 však to je jasné, že toto sa tým nezmení - a veľa chlapov to berie tak isto ako tento tvoj.. mala by si to neriešiť, lebo proste jeho zmýšľanie nezmeníš..
@simcab vsak hej ale aj tak ma to trapi...ked sa ma pytal co sa tym zmeni nevedela som ani odpovedat...ale tak bude to ine ( o trochu) si myslim...aspon to kazda pise nie?
@dracica6663 podľa mňa budeme mať aspoň taký pocit istoty alebo také niečo, si myslím.. proste už to bude tvoj manžel, nie len priateľ.. podľa mňa to bude super, aj keď sa mi tým isto nezmení celý život x-)
@simcab no vsak hej on tvrdi ze to neznamena ked niekto je zobrati ze sa nerozide....vsak to ja viem ze to sa tiez da ale uz to je komplikovanejsie nez ked niekto spolu chodi... ( napr. moja mama tiez vela krat hovorila ze sa rozvedie, ale nespravila to...je to ked clovek je velmi nahnevani povie hocico aj ked to tak nemysli vazne....)
@dracica6663 Teda, ako keby si o mojom chlapovi hovorila. Ten tiež nie je nejaký parketový lev a je skôr pesimista ako optimista, strašne naňho doliehajú tie stresy okolo, aj keď niekedy žiadne nie sú, on si ich jednoducho vyrobí aj sám, a to v podstate nič nezariaďoval. Preňho je väčší záväzok medzi nami dvomi spoločná kúpa bytu ako sobáš. Ale tiež dúfam, že sa uvolní a bude to v pohode. A on keď začne tancovať tie jeho tanečky, najlepšie s kravatou dole a vyhrnutým límcom :-D , tak je na čo sa pozerať.
@z.junasova :-D no som rada ze nie som jedina co ma takeho ,,zvlastneho,, chlapa doma :-D som myslela ze on je len taky a ze kazdy sa na svadbu tesi...a neriesi stale len nejake stresy, ze tolko veci okolo toho treba vybavovat a tak....... Keby mal clovek kopec penazi tak si da svadbu spravit na kluc a bude si len uzivat bezstarostne dni....ale aj to nie je ono :-) si myslim......to by ma nebavilo len prist na hotove, a neprilozit ruku k dielu... ;-)
@simcab Tak dopísala som odpoveď, dala odoslať a vyhodilo mi to že porucha, a samozrejme tu môj príspevok nie je. Už som aj zabudla čo som vlastne písala. Asi len toľko, že aj ja som celá bez seba :-D , hlavne keď pozriem na to naše číslo, že 12 :-o :-o :-o A keď si predstavím ako budem čítať v kostole, že beriem si teba..... tak mám až zimomriavky, ja som strašný trémista. Ešteže budeme chrbtom k ostatným :-D
@z.junasova no to mi hovor ja tam bude riadne koktat ked budem citat a este aj mikrofon mi da juj, asi tam aj onemiem a bude to musiet niekto za mna precitat :-D
uz mame dovolenku zaplatenu_zalohu...ideme na predlzeny vikned do Pariža :-)
Baby dnes som odniesla do auparku svoje svadobne saty na vycistenie a na opravu. Som pozerala na tetu ako blba, saty ako hnoj: blato, trava, slama, kofola, kolacik...no proste na nich bolo asi vsetko, spodnice dotrhane. Ona si ich len pozrela, ze to su super ciste saty a tie poskodenia su uplne minimalne, ze to v pohode vyperu aj opravia. takze baby o svoje saty sa vobec nebojte, moje prezili beh v burke cez pole, skakanie do sena a behanie medzi konami. V pohode robte v satach cokolvek v salonoch su na to uplne zvyknuty
@z.junasova jeeeeeej, naozaj som tam bola?? =-) x-) tešíííím sa x-)
no ale počúvaj, keďže sme úplne vpredu a chrbtom k ostatným, budeme vedieť kedy sa treba postaviť, kľaknúť, sadnúť??? :-D :-D to len ešte bude trapas..
@simcab dakujem pekne :-) aj ja uz sa tesim som zvedava ako tom bude...rada spoznavam nove miesta :-) nie je to presne to co som nasla ale dost podobne....a niektore miesta su zmenene ako bol ten prvy zajazd co som nasla, ale nevadi...uz mame tento rezervovany :-) tak za 2 mesiace ideme na vylet :-)