Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • kati, ja som na mimibazáre doma, tak kľudne sa opýtaj, ak budeš potrebovať pomoc..
    inak tento posledný je fakt najkrajší!!!

• tak konecne mi clovek z realitky odpisal na mail - dana nehnutelnost je uz predana. 😞 tak nechapem na co to tam maju vycapene!!!!!!!!!!!! to uz vidim ako sa tento rok vlastneho byvania nedockame, lebo vsetko vsade dlho trva! a ked si ma niekto konecne vsimne, tak uz je neskoro 😴 😦 ja mam pocit ze sa na mna lepi len smola. 😢

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • juuuuuuuuuuuuj, práve mi prišla bižutka, čo som si objednala k šatičkám 🙂 prekráásna je, som nadšená! síce som nechcela ešte nič kupovať, no bola zas super cenu.. večer hodím foto!

• kati, áno, k svadobným.. ja som túto bižu uvidela už dávno v albume jednej baby a hneď som si povedala, že to musím mať.. a teraz je už moja!!! 🙂

• tak ak mi sadnú tie moje vysnené, tak to nechám tak a niekedy v januári si ich objednám.

• halooooo kde ste??? táňa??? ruža??? katka, teba nemenujem, vidím, že na fóre funguješ 😉

• tánička mala asi romantikuš víkend s drahým 🙂
    moja, tak hádam to zvládneš!!!! budem držať palce!

• caute zelam vam krasny den 😉

• ahoj.. ale akýže deň??? však je už skoro večer! 😃 kde sa táraš dnes???

• ucim sa 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • no tak aspoň, že tak!

• baby uz sa tolko neucte ani ja sa uz neucim zajtra mam posledny den na ucenie a potom ma caka tri dni skusok tak mi silno drzte palce aby som to zmakla
    inac baby poradte mi, rozmyslam si dat potiahnut nechty gelom, aby som si ich spevnila a aby sa mi zlepsila ich kvalita, ale to hlavne cez leto ked budem brigadovat, lebo v tej brigate nemozem nikdy vypestovat pekne nechty lebo stale sa mi zlomia tak preto rozmyslam nad tou alternativou a aj kvoli tomu, lebo vraj ten gel nenici nechty ako keby som si mala dat urobit gelove nechty tak co poviete ? 🙂

• určite samotný gél ti zničí nechty menej ako keby si mala na nechtoch nalepené aj typy, ale nebudú určite pevnejšie tvoje vlastné nechty po odstránení gélu..

• caaaaaaaaaaaute holky 😃 no vy teda pisete a pisete fuuu.. hotove romany citam 😃
    vikend bol uzasny.. boli sme v bratislave a v piestanoch.. krasne fotky a zazitky.. 🙂 skoda ze to tak rychlo ubehlo 😦

ja som mala pred nedavnom gelove nechty /ale umele/.. tak mi to znicilo moje vlastne nechty, ze som si povedala - nikdy viac 😦 ked gelove, tak prirodzene, ale nie umele.. ono to vyzera pekne, ale potom tie vase nechty budu ako nechty batolata - uplne makke 😦 som zvedava kedy sa mi to da dokopy..

zacinaju mi skusky, nastastie mam len nejake styri, tak dufam ze do mesiaca to stihnem, aby som mala konecne volno.. 🙂

normalne ste mi chybali 😃

• tak co som citala nejake prispevky ohladom toho tak kazdy odporucuje ci dat ten gel potiahnut , vraj to vela babam pomohlo aj v salonoch to hovoria aj na nete to pisu ale ja sa v tom nevyznam tak neviem

• táni, dokopy sa ti to dá do mesiaca 🙂
    barborka, tie nechtíky budeš mať pevné pokiaľ na nich bude gél! ale po jeho odstránení budú tvoje vlastné oslavené..

• aj moja kamoska si dava gel - ma potom pevnejsie nechty.. 😉

simi, tak dufam ze ziadnu nebudem robit na druhykrat, lebo ja som typ, ktory sa neuci ako chory 😃 ja tak lazo-plazo.. 😃

• ci nechty? no tak uz mam skazene taky tyzden - dva.. tak dufam ze do sesterkinej svadby budu ok.. nech si dam dalsie gelove 😃 😃 😃 😃 haha

• no však tak to má byť! ja by som taktiež preferovala tento typ štúdia 😃

• tak holky ja som dnes objavila krasny krizik do kostola a este aj za super cenu, tak som tomu panovi napisala a mozno ho este aj objedname v blizkej dobe, ktora bude chciet tak poslem do ip.
    P.S neporadite co kupit sestre k 30 tym narodeninam? Z drahym sme už zúfalí, v sobotu to má a my sme stále nič nevymysleli 😞

• misi, my s priatelom ked kupujeme darcek pre niekoho, tak stale kupime nieco prakticke a hlavne nieco take, o com vieme, ze dotycny vyuzije 🙂

• miška, my sme švagrinke kúpili k 30, ktorú mala v decembri, náušnice.. je dobré kúpiť nejaké čačky ak poznáš vkus dotičnej osoby.. a keďže ide o sestru, nemal by to byť problém 😉

• ahoj tani vitaj spat 😎

• tani ved presne preto aj ja kupujem take darčeky, ale kedže vôbec niesom doma, tak neviem čo sestre v domácnosti chýba, a keď sa jej spýtam tak mi povie že nič.
    Simi ja neznášam kupovať čačky, lebo to aj strašne nerada dostávam 😉

• dianka, dakujem 😃
    misi, ja tiez nemam rada cacky, ale nemyslim, ze nausnice su cacky. ved to je parkticka vec.. nepoznam tvoju sestru, tak neviem poradit.. 😒

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov