Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
Ja si tiez myslim ze chodia skor do kostola a kedze civilny obrad trva max 20 minut, tak ich za den aj dost stihnu. Ja to musim skor vybavovat, lebo si chcem by ista ze mozem booknut na ten termin salu a chcem si aj cas zajednat, ja by som chcela sobas az okolo 5-tej vecer, tak nech ta hodina neni este obsadena. Inak nasim hovorili, ze az do 8-mej vecra sobasia...
Na dovolenku ideme na Mallorcu, tesim sa uz na ten oddych a aj na ostrov, este sme tam neboli. Aj ked mna Spanielsko nikdy moc nelakaloAle hladali sme nieco lacne
Ale kamoska sa odtial teraz vratila, bola tam skoro mesiac lebo jej tam sestra byva a krasne fotky mala, tak sa zacinam uz aj tesit
Ale hlavne aby sme si oddychli
13. aug 2010- Sponzor fóra
baby kuknite sem : http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=4124203&vReferer= ... je dost velka/mala na cca 15 ludi?
ja by som xcela nejaku takuto velkost...samozrejme s cervenou...ze napr. srdiecka namiesto tych fialovych kvetov
maruska ee nejazdim..bratova frajerka jedine13. aug 2010- Sponzor fóra
Ahojte,
bybi do ktoreho mesta ides na Mallorcu, totiz my sme mallorcaniamoj partner odtial pochadza ..no neodporucam Arenal
je tam vela hlucnych mladych turistov, ktori dosli hlavne za sialenou zabvou..
Dnes dorazil spanielsky zavoj, a zacala som vahat, ci ho pouzijem. Zvazujem ozdobu do vlasov, len ci to bude stacit k satom.
Prosim, mate dajaky dobry tip na fotografa, vsetci su neskutocne drahi.13. aug 2010Dracica jasne ze nemusis, ak sa ti to nepaci, tak preco? Ja zavoj chcem, ale len preto ze ked som si skusala saty a dali mi k tomu zavoj, tak som sa do toho zalubila, ale pred tym som nikdy nad zavojom nerozmyslala, skor som s nim neratala ako ratala
Fpjj, ideme na vychod, Sa Coma sa to myslim vola? Neviem ci dobre ci zle, ale uprimne, vyberali sme podla cena/kvalita a toto nam vyslo najlacnejsie za to, co sme od toho ocakavali, teda all inclusive a pri plaziTak poviem ked sa vratime, ci sme dobre vybrali alebo nie... Ale chceme aj este aj cestovat, tak 2 dni dufam aspon budeme na cestach okolo ostrova
13. aug 2010dračica je to na tebe či si chceš dať závoj alebo nie
nikde nie je dané, čo nevesta musí mať, je to jednoducho to, čo sa ti páči a v čom sa cítiš dobre
ja závoj chcem veľmi a už som si aj kúpila, je krásny má 3 vrstvy a je dlhý asi po zadok, len neviem ako s účesom. Najprv som chcela vlasy rozpustené len z vlnené a stiahnuté dozadu, ale nehodí sa to, tak som sa rozhodla pre drdol (ukážky v mojom albume), ale závoj by som chcela tak zvrchu ako má tá nevesta v mojom albume na konci, nie zospodu.. Myslíte že môžem mať závoj zhora aj keď budem mať drdol hore? Ďakujem za rady13. aug 2010no hej ale ked je odcepcenie tak sa vtedy dava zavoj dolu....potom by mi nemali co dat dolu
a este to sa zavoj zvlast kupuje k satam..lebo som to videla v niektorych salonoch ze to nepoziciavaju....
podla mna mozes weri ale zase ako som pisala nebude ti vidno uces to az ked ti daju zavoj dolu po polnoci...ale ja si myslim ze mozes to tak mat13. aug 2010no v Nicole nepožičiavajú, kúpila som ho k šatám, ale nevadí, odložím si a keď budem stará tak ho budem namiesto parochne nosiť
tak ti rovno nasadia čepiec, nejakú šatku alebo čo, nemusia ti závoj dávať dolealebo kvietky ti povyberajú z vlasov
noo to je fakt že mi nebude vidno, ale veď to si môžem dať aj dole no nie? - boli sme na svadbách a nevesty ho nemali nonstop, takže ani ja ho nonstop mať asi nebudem13. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
bybi diik za nazor
inak ta matrikarka mi nepovedala detailne ze aku dobu dopredu si mam rezervovat termin, len tolko ze aby to zas nebolo neskoro ked je sezona a tak..ale znama sa tam ted brala 7.8 a tusim zacala vybabovat celu svadbu tak 3 mesiace dopredu...takze asi tak precpane to tu nebude..asi vsetci chodia do kostola

jeee a kam ides na dovcu? uf tu je zatim slnecno