Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
a teraz o inom, boli sme v meste, u nas je obchod farebna nevesta (maju a web) a konecne nie su na poschodi (s kocikom sa mi tam nedalo ist) a uz sa prestahovali na prizemie, takze som kooonecne obkukala co tam maju, topanky na mieru, no proste vsetky za cel´kom normalne ceny, a vedia urobit aj vyzdobu, len ktoru bude treba, takze tam musime spolu s drahym zajst a vyjednat co mozu oni dodat a co mi. juuuj, taka som rada, ze existuju aj ochotni ludia nielen s cielom osklbat cloveka.
20. sep 2010- Sponzor fóra
simi ja dnes príšerne pracovný, hrôza des, ale po práci som sa stavila v darčekovom obchode a kúpila som si krááásne sviečky, kt. vyzerajú ako orchidee
úúúúúplne náádherné sú, tak som si spravila radosť
zajtra odchádzam na služobku do Liberca, ale sa mi nechce, kurnik, miláčik je dnes v práci, zajtra odchádzam ja a vrátim sa v štvrtok večer a to zase bude on v práci :-/ tak až v piatok sa vidíme aj s mojim drahým, aj s vami tu na mojasvadba20. sep 2010- Sponzor fóra
lulu..tato tema nieje o tom, aby sme spolu bojovali..jedna medzi druhou a zavideli si..ach boze..ved kazda mame iny zivot..svoj..ktorakolvek z vas mi povie, ze dostala byt, dom, pozemok, auto atd..sa ma ani nedotkne.. ja mam svoj zivot, krasny, super manzela, zatial podnajom (ale je nam tu dobre), nemam maseratti ale vw polo, podnikame a mam svoj zivot..tak ako dalsie z nas ho maju svoj a ziadna z nas nezavidi a nesutazi s dalsou.. naco boli tie klamstva? aby si zastrela to co je v tvojom zivote ,,zle"...ale co si cakala, ze ti budeme zavidiet? ved sme tu na to, aby sme si mohli poradit, pomoct, vypocut, ulavit cez pismenka.. to ti nedoslo?
20. sep 2010weri, no videla som tam pierka, len som si cenu nevsimla, kraaasne cyklamenove stuhy, ruzicky, (to ma ocatilo hned vo vyklade) zbadala som tam aj nejake spolocenske saty, ale bolo tam dost ludi a predavacka tam nieco riesila, tak som sa len tak z rychlika popytala, ze co sa da, ci oni len komplet vyzdobu, alebo sa da kombinovane, ale najlepsie je prist obaja a urobia si na nas cas. ale isla som tam hlavne kvoli ciernym lodickam, bo u nas nieco normalne najst, katastrofa, potrebujem nieco ku kostymu a satam a oni robia priamo na mieru, vyberies si vysku opatku, farbu, dokonca ked ich chces mat vo farbe sota ake mas, donesies latku a mas ich presne take ako saty /teda ak si ich davas sit, tak mas to latku bezstarostnejsie/.
20. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
hej, a na poste ma caka zavoj...zajtra sa budem musiet vypytat z prace, aby som si pon mohla ist..tesim sa dufam, ze bude taky ako si ho predstavujem...drzte mi pausky