Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
simcab - ja si myslím že ak nemáte dobré vzťahy ani mu nepríde že ťa nevedie on... vyber si podľa toho kto je tvojmu srdiečku blízky, ja som tiež tak volila medzi dedkom a krstným, hoci oboch veľmi ľúbim a krstný sa najprv hneval že on ma mal viesť a ja som si dedka vybrala, ale zase krstnému som sľúbila otcovský tanec a poprosila som ho o prípitok, takže som to pekne diplomaticky vyriešila a nehnevá sa nikto
dedko je šťastný že ma povedie a krstný, že so mnou môže mať otcovský tanec
8. nov 2010- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
barborov mas uplnu pravdu ale ked niektore veci neviem ako sa robia tak chcem vediet co a ako...ale niektore veci viem a mam ine predstavy ako ma moja mama...
o kolacky sa staram ja...uz mam vybranu cukrarku a drahemu som dala nastarost tortu nech vybavy svokra jej kolegyna pecie prasne a chutne torty...8. nov 2010sim - vieš čo? ja ked som ich zbadala, ako idú spolu (pretože nevesta nemá tatina a ženíchová mama je taká ,,iná´´) tak som si povedala, že ako sa veľmi ľúbia. pretože tiež všetci rátali s že ich budú viesť rodičia alebo kto a ked oni ruka v ruke vyšli z dverí.. no veľmi pekné a hlavne úprimné to bolo.. Ved drahý sa môže po ceste ku oltáru zastaviť dať mame bozk (tiež je to symbolika).
Draci - tak si ma potešila.. s tými zákuskami)) kde si ideš dávať robiť? vidím že sme z regiónu
8. nov 2010my sme u nej vcera boli
)) my počítame 3ks + 1ks torty na hlavu.. kvoli tomu že: poznám veľa ľudí, ktorí tam budú a nejedia zákusky a + sú tam započítané aj deti, čiže vyjde na tých papkáčov viac kusov.
ja som mala na ňu referencie od jednej kamošky, čo si dávala u nej, a vlastne sme mali aj doma od nej výslužku.
A dáme si aj na vianoce napiecť u nej, nech vieme...8. nov 2010ahojte, tak ja na hostinu ratam tak 3-4 kolaciky na osobu, viac nie, to sa urcite nezje. Navyse bude aj torta a cokoladova fontana. Takze sladkeho bude viac nez dost. Na svadbe bude kopa jedla... takze sladke sa az tak jest nebude si myslim. Ja si tiez dam vzdy tak maximalne 2 kolaciky na oslavach.
8. nov 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
Presne ten istý problém riešime aj my. Ja chcem aby ma brat viedol a drahého bude mama. Tiež mám zmiešané pocity...